Friday, April 30, 2010

Men var är Jena?


Drutten har tydligen gjort sig nån slags idrottskarriär. Deffad har han blivit på gamla dagar. Anabola? Den blåa filuren är möjligen en släkting. Men var är Jena?

Thursday, April 29, 2010

Av o till måste man byta perspektiv.


Oda är jättebra på att visa hur man gör.

Saturday, April 24, 2010

Gissa vem som inte fick sockervadd.


Vårcup, soligt och skönt. Ebba spelar fotboll, Max hänger med sina kompisar och Oda surar för att hon inte fick kemiskt blått sockervadd. Sockervadden ser helt sjuk ut och färgar av sig, kemisk ADHD-framkallare på en pinne.

Thursday, April 22, 2010

Mums?


Är det ok att smaka på svampen som växer i komposten?

Sunday, April 18, 2010

There will be blood!


För jag slår/skrapar/nyper alltid hål i mig när jag skiftar hjul. Antingen är det så att jag är jävligt klantig och borde låta nån annan sköta detta eller så kräver hjulgudarna ett blodsoffer av mig varje vinter och vår. Hursomhelst så är det trevligare att skifta till sommarhjulen än till vinter-dito, bara namnet är ju skönare och så är de snyggare. (Bilmodebloggande!)

Saturday, April 17, 2010

Angående det där tuggandet...


Lotta drog iväg o köpte nicko-tuggisar åt mig eftersom jag gick completely bananas, degs att sluta igen... Men det e en sån dag, Oda var magsjuk idag o spydde i soffan, Lotta är hängig nu, men spyr inte, varken i soffan eller nån annan stans och jag har lagt av att röka igen. Jag är RIKTIGT bra på att sluta röka! Jag har gjort det flera gånger!!
tuggtuggtuggtuggtugg

Saturday, April 10, 2010

Tugga tugga tugga tugga, tugga tugga hela dan.


Tuggar Läkerol tuggis istället för att röka. Funkar inte ett skit, men jag luktar väl godare. Varför kan inte Läkerol skriva på svenska? Det står på baksidan av paketet att det är "tuggummi med smak av Läkerol Raspberry Licorice" vad fan är det för fel på Hallon och Lakris?

Saturday, April 3, 2010

Glad påsk!


Max är påskkyckling.

Thursday, April 1, 2010

Saker som fascinerar mig.


En av mina elever kan almanackans alla dagar utantill. Alla namnsdagar, röda dagar och sådant. Om man säger ett datum så vet han vems namnsdag det är och om man säger ett namn kan han datumet. Han lägger gärna till Bolibompanamnsdagar också. Å andra sidan så har han ibland svårt med de sociala koderna. Autism är ett fascinerande tillstånd.