Monday, May 31, 2010

Idolbild!


Varsågod, gratis hjältebild. Skriv ut och häng på kylskåpet!

Sunday, May 30, 2010

Där hittade jag boet.


Jag undrade just var pippisarnas bo var. Nu hittade jag det, fint byggt i ett liggunderlag som jag brukar ha när jag grejar under bilen. Det låg på en hylla, ett bra skyddat ställe att skaffa ungar.

Blå lagun!


Ebba gav Lotta ett weirdo té på mors dag. Ja, det är små blå delfiner i det...

Saturday, May 29, 2010

Titta vad vi hitta!


Det är av o till ett par rödhakar som boar på skumma ställen. Men den här gången har vi haft ett annat fågelpar i garaget. Idag fick de flytta ut, eftersom ungarna flög runt o bajsade överallt. Två hittade jag på golvet, en hittade Lotta uppe på "loftet" och en hittade jag bakom en skiva i väggen, förövrigt pippin på bilden. Nu e alla ute och mamma o pappa pippi jobbar som fan för att mata dem.

Friday, May 28, 2010

Dags att va mitt fordon och dra!


Jag gillar min cykel. Det går att frakta mig, barn och diverse grejer med den. Den låter inte så illa, har 15 växlar och är miljövänlig. Jäkla bra uppfinning.

Sunday, May 23, 2010

Sommarfrilla!


Skönt väder o skön skalle!

Tuesday, May 18, 2010

Det är viktigt med en näringsriktig lunch.


Fick inte med mig nån mat hemifrån och då får man lyxa till det... Tur att det är en kort dag idag.

Sunday, May 16, 2010

Official!


Härmed inleder jag grillsäsongen på Västra Gatan 19! En kompis med boyfriend är på besök så då passar det ju bra. Lite kyligt idag så vi får käka inne, men grillat e gött iallafall!

Sunday, May 9, 2010

Familjen bra fajtas!


Ungarna klarade sina graderingarna och jag har precis klarat min! Barnen har två röda streck och jag har gult bälte, jag är jättenöjd med mig och mina ungar!

Sunday, May 2, 2010Solig söndag.


Jag rensar ogräs i landet o min älskade hustru gräver hål i marken. Lotta har bestämt sig för att flytta vinbärsbuskarna och då blir det så. Fast det är ett skit att gräva i vår trädgård, fullt av sten, gamla glasbitar, porslinskross, benbitar och sånt. Jobbigt men kul.