Sunday, August 29, 2010

Älska deg!


Att baka är bra. Jag har hävdat det förut och jag säger det igen. Jag mår bra av att baka bröd och när jag komponerar nya varianter. För övrigt undrar jag varför man flyger så innerligt idag för? Är det CIA som spionerar på mina brödrecept?

Saturday, August 28, 2010

Svart...

Oljedödad knubbsäl. Bild från Bioresurs


Vaknade i morse med kroppen full av svart. Någon hade under natten släppt ut råolja i min hjärna, och allt var svart. Allt fint nedsmutsat, allting täckt av ett lager stinkande kletigt svart.
Såklart att jag gjorde omotiverade griniga kommentarer, för det svarta klibbar av sig.
Mitt på dan idag ville jag bara försvinna en stund, men fru och minsta barn följde med. Egentligen hade jag tänkt att ta kameran med och gå o sura i skogen, men vi tog en promend runt fästningen istället. Lilla underbara Oda är världens bästa oljesanerare utan att veta om det, efter ett tag stack det upp rena stenar i det svarta i huvet.
Vi hittade ett par får, knallade runt, Oda visade på fina blommor, Lotta var trevlig fast jag inte förtjänade det och så käkade vi glass..
Nu ska jag gå o duscha av mig det sista svarta o gå i säng. Det blir en bra dag i morron.

Friday, August 27, 2010

Å väva e å läva!


Fick en överbliven barnvävstol av min textilkollega. Oda gör nu en liten favoritfilt till mig. Så fint!

Friday, August 20, 2010

The awesome power of the moppe!


Denna vackra Zündapp står och glänser utanför skolan. Det är min kollega Helen som har glädjen av att få köra den. Jag vill oxå ha!

Sunday, August 1, 2010

Gröna fingrar?


Efter att vi satt plattor o sten klart så fortsatte min Duracell-kanin-fru att riva gräs mellan stenarna i gången. Min rygg har sagt ifrån och that's it, men det finns ingen hejd på Lotta...